diumenge, 7 de setembre de 2014

MÓN MEDIEVAL - VIKINGS. L'escriptura vikinga


L'escriptura vikinga: Les runes 

Els víkings són coneguts com un poble guerrer que sortia amb els seus vaixells a conquerir llunyanes terres. Però també eren un poble culte, amb mites i llegendes que han quedat recollides en una curiosa escriptura: les Runes. En aquest taller coneixerem com funcionava aquest sistema d’escriptura i realitzarem una pràctica escrivint i llegint com ho feien els mateixos víkings


S’adreça a: Alumnat Cicle Mitjà de Primària
Objectius: 
Conèixer i valorar la història i les principals manifestacions culturals d’un dels moments històrics més importants d’Europa. Valorar les obres com a manifestació d’una època i una cultura i relacionar-les amb el context històric. Conèixer algunes de les obres més rellevants de la historia de l’art medieval català. Conèixer diferents tècniques artesanals avui desaparegudes. Treballar les habilitats manuals. Desenvolupar la iniciativa, la imaginació i la creativitat. Desenvolupar les habilitats d’atenció, concentració, memòria, comprensió i expressió. Millorar les tècniques del treball individual i del treball en grup.
Què s’ofereix:
Activitats entre 1h30’ i 2h (segons el cas) que constaran de tres parts:
- explicació teòrica amb power-point molt visual i dinàmic per situar l’alumnat
- realització conjunta d’un quadernet o fitxa d’exercicis
- taller on els alumnes realitzen una manualitat relacionada
Preu: D’acord amb el que estableixin els Preus Públics de les Ordenances Fiscals vigents en el moment de la visita.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada