divendres, 5 de setembre de 2014

MÓN MEDIEVAL - El món dels cavallers

El món dels cavallers
Descripció:  
Explicarem com era la vida en la societat medieval, els reis, els cavallers, els nobles, els sacerdots, els camperols i ens fixarem amb més detall en la figura dels cavallers. De manera individual fabricarem un escut i els reis ens ordenaran com a cavallers de l’escola.

S’adreça a: Alumnat Cicle Superior de Primària i ESO 
Objectius: 
Conèixer i valorar la història i les principals manifestacions culturals d’un dels moments històrics més importants d’Europa. Valorar les obres com a manifestació d’una època i una cultura i relacionar-les amb el context històric. Conèixer algunes de les obres més rellevants de la historia de l’art medieval català. Conèixer diferents tècniques artesanals avui desaparegudes. Treballar les habilitats manuals. Desenvolupar la iniciativa, la imaginació i la creativitat. Desenvolupar les habilitats d’atenció, concentració, memòria, comprensió i expressió. Millorar les tècniques del treball individual i del treball en grup.
Què s’ofereix: 
Activitats entre 1h30’ i 2h (segons el cas) que constaran de tres parts:
- explicació teòrica amb power-point molt visual i dinàmic per situar l’alumnat
- realització conjunta d’un quadernet o fitxa d’exercicis
- taller on els alumnes realitzen una manualitat relacionada 
Preu: Any 2015: D’acord amb el que estableixin els Preus Públics de les Ordenances Fiscals vigents en el moment de la visita.
 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada