diumenge, 7 de setembre de 2014

MÓN ANTIC - XINA. Els guerrers del Xi'an

Els guerrers de Xi’an    
El primer emperador de la Xina va manar construir la que seria una de les tombes més grans del món i per protegir-la, va reproduir tot el seu exèrcit en figures de fang de mida real: milers d’arquers, llancers, cavalls, carros... que vigilen eternament el descans de l’emperador. En aquest taller aprendrem tot això i farem un exèrcit on cadascú farà el seu propi guerrer de terracota!


S’adreça a:Alumnat Cicle Mitjà de Primària
Objectius:
Conèixer les principals civilitzacions del passat i aprendre a valorar el seu patrimoni cultural. Reconèixer, identificar i relacionar diferents cultures amb les seves èpoques, estils i formes de pensament corresponent. Fomentar l’interès per les visites a museus, exposicions i indrets amb restes històriques. Treballar les habilitats manuals. Desenvolupar la iniciativa, la imaginació i la creativitat. Desenvolupar les habilitats d’atenció, concentració, memòria, comprensió i expressió.
Què s’ofereix: 
Activitats entre 1h30’ i 2h (segons el cas) que constaran de tres parts:
- explicació teòrica amb power-point molt visual i dinàmic per situar l’alumnat
- realització conjunta d’un quadernet o fitxa d’exercicis
- taller on els alumnes realitzen una manualitat relacionada
 Calendari: D’octubre a juny
 Preu: Any 2014: D’acord amb el que estableixin els Preus Públics de les Ordenances Fiscals vigents en el moment de la visita.
 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada