dijous, 21 de febrer de 2013

Juga amb la història: KUSUDAMA. LA BELLA BOLA QUE CURA

I ja tenim de nou el Juga amb la història! Aquest mes de febrer us explicarem que és un Kusudama. Antigament no existien moltes de les medicines que avui coneixem i per això les persones utilitzaven herbes i remeis casolans a base de plantes que tenien bons poders curatius.

Amb elles feien xarops, infusions, banys, cataplasmas, ungüents i, fins i tot, amb la seva pròpia olor curaven la gent.Al Japó, des de fa molts i molts anys, es fabricaven unes esferes remeires que es deien Kusudama. Dins s’hi col·locaven herbes aromàtiques i es penjaven al llit del malalt per ajudar-lo en la seva guarició. Les olors encara avui s’utilitzen per crear sensació de benestar. A més, aquesta esfera va passar a convertir-se en una peça d’ornament a les festes i dates commemoratives.

Aquest proper diumenge dia 24 a les 12.00 hores farem la nostra pròpia Kusudama. Si hi vols participar, només has d’enviar un correu electrònic a molidenrata@ripollet.cat o trucar al 93 594 60 57. Recorda que les places són limitades i que tenen prioritat els preinscrits!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada