dimecres, 14 de novembre del 2012

Presentació del llibre "El quadern de tardor de Joan Vidal"

El proper dilluns dia 19 de novembre a les 19.00 hores, tindrà lloc a la sala d'actes del Centre Cultural, la presentació del nou llibre del escriptor i folklorista Joan Solé i Amigó, El quadern de tardor de Joan Vidal. La presentació anirà a càrrec de l'historiador Alfred Pérez-Bastardes
Joan Vidal i Valls va néixer a Ripollet l'any 1853 i va ser un polític i advocat republicà, redactor de "La Publicidad" i diputat provincial per diverses circumscripcions. Fou també un dels creadors de la Unió Federal Nacionalista Republicana, en representació de la qual fou regidor i cap de la minoria consistorial de l'Ajuntament de Barcelona.
Quan tenia uns seixanta anys va escriure unes notes sobre la seva joventut, quan va marxar de Ripollet per anar a estudiar a la universitat, a Barcelona: la vida d'estudiant, els seus primers amors, els seus inicis en la professió...Aquest fulls els ha recollit el seu besnét, Joan Soler i n'ha escrit una novel·la amb part de realitat i part de ficció, que expliquen part de la vida quotidina de la Barcelona de finals de segle XIX i principis del segle XX. Us convidem a descobrir aquest ripolletenc en la presentació d'aquest quadern de tardor, que parla de la seva primavera!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada