divendres, 31 de maig del 2013

ESPAIS AMB ENCANT

El proper diumenge, 2 de juny, tindrà lloc al nucli antic de Ripollet la festivitat del Corpus, una festa centrada sobretot en la flor, però també, enguany, en el patrimoni i la història.

Una de les novetats és la possibilitat de visitar, durant el matí, alguns espais del municipi, públics o privats, que normalment no són accessibles per a la població en general. A més, en aquests indrets s'han programat una sèrie d'activitats per a grans i petits. Així, entre les 11 del matí i les dues del migdia es podran veure:
- Pati de la Rectoria amb una mostra floral gentilesa de les floristeries Montcada i Morral 


- Antic Claustre de l'Església de Sant Esteve, amb pintura en viu, gentilesa d'Alba Martínez, 'la pintora dels somnis'. 


- Entrada de Can Buxó i capella familiar, amb un taller infantil i familiar sota el títol 'Flors amb material reciclat', gentilesa d'Amics del Teatre. 


- Capella de l'escola FEDAC Ripollet-Mare de Déu del Roser, amb els únics vitralls coneguts existents a Ripollet. Amb l'exposició Compartiendo recuerdos. Festividad de Corpus Christi, gentilesa de la Fundación Canaria Mapfre Guanarteme i l'Associació Cultura i Tradició. 


- Jardí romàntic Casa Padró, amb l'activitat 'Els gegants de Ripollet i la relació dels gegants amb la festivitat de Corpus', gentilesa de la CRAC. També amb l'activitat 'Parlem d'arbres centenaris', gentilesa de Ripollet Natura. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada