divendres, 28 de setembre del 2012

Jornades Europees de patrimoni 2012

Un any més, des del CIP Molí d’en Rata participarem  a les Jornades Europees del Patrimoni. Les Jornades Europees del Patrimoni tenen la voluntat de facilitar l’accés i la difusió del patrimoni cultural i són promogudes pel Consell d’Europa i la Comissió Europea.

Aquest any, i amb la coincidència del 50 aniversari de les riuades al Vallès, el gruix de les activitats giraran al voltant d’aquesta temàtica.

El programa comença el dissabte dia 29 de setembre a la tarda amb un itinerari testimonial programat de manera conjunta amb el servei de patrimoni de l’Ajuntament de Cerdanyola, seguint amb la iniciativa de dur a terme activitats conjuntes entre els municipis propers. El lloc de trobada serà l’Ateneu de Cerdanyola a les 17.00 hores. Des d’allà el grup es dirigirà cap al CIP Molí d’en Rata per tal de visitar l’exposició 50 anys de riuades, que es va inaugurar el passat diumenge dia 23 de setembre. Durant el trajecte, es faran diverses parades a llocs estratègics afectats per les inundacions i els diferents testimonis ens explicaran de quina manera ho van viure. L’activitat finalitzarà a les 20.00 hores.

El diumenge, dia 30 de setembre, com és habitual amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, farem jornada portes obertes (de 10.30 a 14.00).  A les 10.30 hi haurà una visita guiada a l’antic molí fariner Molí d’en Rata i a les 12.00 una visita comentada de l’exposició de les riuades.
Per complementar la jornada els membres de l’entitat Ripollet: Història i imatge, projectaran un reportatge sobre les riuades a les 18.00 hores al Teatre Auditori.

Esperem que gaudiu de totes les activitats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada