dijous, 26 de setembre del 2013

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI 2013


Un any més, el CIP Molí d’en Rata s’adhereix a la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni i per aquest motiu, us informem de la programació d’actes que portarem a terme.

El dissabte 28 a la tarda, de 17:30 a 20:00,  hi haurà jornada de portes obertes i podreu visitar les exposicions del CIP.
Conjuntament amb el Museu d’Història de Cerdanyola, hem preparat un itinerari naturalista: ¨El Ripoll, un riu entre dos pobles¨ que començarà a la biblioteca de Ca n’Altimira i arribarà al CIP Molí d’en Rata on es farà una visita comentada a la exposició ¨50 anys e les riuades¨.  

El diumenge 29 al matí, de 10.30 a 14:00, hi haurà una nova jornada de portes obertes al CIP i al Molí d’en Rata. A les 10:30 es realitzarà una visita guiada al Molí d’en Rata i a les 12.00, els més petits podran gaudir del taller familiar ¨Ceràmica del bronze¨ basat en les peces que es van trobar al jaciment dels Pinetons.

Aprofitem per recordar-vos que si no heu tingut l’oportunitat de veure aquestes peces, aquests seran els últims dies ja que seran retornades perquè van ser cedides temporalment.


Us animem a venir i participar. Per fer la inscripció podeu trucar al telèfon 93 594 60 57 o enviar un correu electrònic a l’adreça  molidenrata@ripollet.cat


Us recordem que en cas de superar el nombre màxim d'assistents, tindran prioritat aquells que hagin fet la preinscripció.


 
Us hi esperem!!


 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada