dilluns, 6 de juny del 2011

Juga amb la història 2010-2011


L’edició d’aquest curs del Juga amb la història ha comptat amb la participació de més de dues-centes persones entre pares, mares, nens i nenes.

El darrer dels tallers va tenir lloc el diumenge 29 de maig i ens va fer conèixer què eren els mosaics romans, com s’elaboraven i en vam poder manufacturar un.
Fent memòria dels tallers de la present edició, aquest any hem après a fer una calaca amb motiu del dia de Tots Sants tot descobrint com se celebra aquest dia a Mèxic; hem conegut la llegenda de la Guerra de Troia i hem elaborat el nostre propi cavall; hem compartit jocs de sempre coneguts des de l’antiguitat clàssica; hem creat obres d’art i hem conegut algunes de les pintures més famoses de la història; hem descobert les pintures de la Prehistòria i n’hem reproduït una; hem conegut els viatges d'Hannó i hem decorat ous amb elements vegetals del jardí del molí.

Els tallers del Juga amb la història es reprendran a partir del mes d’octubre vinent amb noves propostes pensades per al públic familiar.

Us hi esperem a tots i totes!

Imatge del taller de la Prehistòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada