dilluns, 30 de maig de 2011

Dia internacional dels museus

El Centre d’Interpretació del Patrimoni Molí d’en Rata celebrarà el proper diumenge 29 de maig el Dia Internacional dels Museus, esdeveniment d'abast mundial que organitza el Consell Internacional dels Museus (ICOM). Amb el títol Museu i Memòria. Els objectes expliquen la teva història, l’àrea de Patrimoni del Patronat Municipal de Cultura ha volgut adherir-se un any més a aquesta celebració amb diverses activitats per a tots els públics.

Durant tot el dia, hi haurà jornada de portes obertes al Centre d’Interpretació del Patrimoni i al Molí d’en Rata (de 2/4 d'11 a 2 i de 5 a 8) i es realitzaran dues visites comentades (a les 11 a l’edifici del Molí d’en Rata, on podrem descobrir el funcionament d’un antic molí fariner i a 2/4 d'1 a l’exposició temporal Les veus d’un barri).

A les 12 començarà el taller per a nens i nenes Roma. Dissenya el teu propi mosaic, dins del programa “Juga amb la història”. En aquesta ocasió, les famílies reproduiran alguns motius típics dels mosaics romans.

Finalment, a les 6 de la tarda es realitzarà un recorregut històric pel nucli antic organitzat per la Regidoria d’Educació a través del Pla Educatiu d’Entorn. El punt de partida serà el CIP Molí d’en Rata.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada